Wij bekennen kleur...

Turquoise houdt van originele concepten bedenken, verrassende ontwerpen creëren en vorm te geven aan heldere communicatie. Zonder poeha en op een duurzame manier! Of dit nu gaat om een logo of om een complete huisstijl, een website of een flyer, een boek of een brochure, een affiche, een kaart of een advertentie, Turquoise maakt graag een passend product voor een tevreden klant!

huisstijl2

Logo's - Huisstijlen

Een logo zal verwijzen naar de identiteit van een bedrijf of organisatie. Wij helpen u graag om hier een beeld aan te geven. Dit kan zijn door alleen een woordmerk of in combinatie met een beeldmerk. Turquoise zal de vertaalslag maken naar een sprekende identiteit, die de juiste uitstraling van uw bedrijf zal weergeven. Indien gewenst kunnen wij uw identiteit verder uitbouwen naar een complete huisstijl. Waarna u met gepaste trots uw visitekaartjes kunt uitdelen; overtuigende brieven (in bijpassende enveloppen of digitaal) wilt sturen en/of gemaakte afspraken op een kaartje kunt noteren. Net waar u behoefte aan heeft!

Website's

De websites die wij ontwerpen zullen geheel in lijn van uw huisstijl zijn. Samen met u bepalen we de navigatie structuur, wij zorgen voor het design en de technische kant in samenwerking met een van onze web-developers.

website2
print2

Prints

Onder prints verstaan we alle communicatie die (digtitaal) geprint of gedrukt worden. Te denken aan advertenties, affiches, boeken, brochures, flyers, folders, jaarverslagen, kaarten, leaflets, nieuwsbrieven, proefschriften e.d..
Al naar gelang van het doel, de doelgroep en (eventueel al een bestaande) huisstijl, leeft Turquoise zich in, adviseert indien nodig, en streeft naar het ontwikkelen van opvallende ontwerpen die inspireren.

Interieurs

Of het nu gaat om kleuradviezen, een woonkamer inrichten, keuken, badkamer of slaapkamer ideeën, of het doorvoeren van uw bedrijfsidentiteit in uw kantoor, Turquoise helpt u graag met interieur ontwerpen.

interieurontwerp