Selecteer een pagina

Waarmee kunnen we je helpen?

meer balans of eigenheid in je interieur •
style-, meubel- en/of kleuradvies • lichtplan • meubel op maat •
creatieve interieur indeling of oplossingen

Je kunt kiezen uit drie interieuradviezen:

[

Concept advies

Bij een concept interieuradvies zullen we kijken naar wat de wensen zijn en welke stijl bij je/jullie past.

Aan de hand daarvan zal Turquoise een (digitaal) moodboard maken waarbij de look&feel met sfeerbeelden, kleur- en materiaaladvies gevisualiseerd wordt, waardoor jullie fijn geïnspireerd raken en zelf aan de slag kunnen gaan.

\

Compact advies

Bij een compact interieuradvies zullen we in een uitgebreid gesprek, samen kijken naar wat de wensen zijn en welke stijl bij je/jullie past.

Aan de hand daarvan zal Turquoise een moodboard maken met sfeerbeelden, kleur-, materiaaladvies en tips voor de indeling van een ruimte (doormiddel van een plattegrond).

Er zal dan een overleg en presentatiemoment plaats vinden, waarna jullie zelf aan de slag kunnen gaan.

R

Compleet advies

Een compleet interieuradvies is een totaal interieuradvies op maat, waarbij veel details uitgewerkt worden. Dit kan gaan om een specifieke ruimte zoals de woonkamer of keuken, maar een hele verdieping of complete woning is uiteraard ook mogelijk. Zie hier de verschillende onderdelen waar een compleet advies uit bestaat:

v

Woonwensen gesprek

Tijdens een uitgebreid gesprek brengen we aan de hand van diverse stijlen jullie woonwensen in kaart.

h

Kleuren- en materialenplan

Dit plan bestaat uit een keuze voor verschillende materialen, zoals de vloer, wanden, behang, materiaal voor de keuken en gebruik van kleuren (basis- en accentkleuren).

l

Ontwerp indeling

Er zullen een paar ontwerpen van de indeling gemaakt worden in een plattegrond, waarbij gekeken is hoe de ruimte optimaal benut wordt, sfeervol en functioneel met een goede routing zal zijn.

Inrichtinglijst

Ik zal een selectie maken van meubels en accessoires die passen bij het ontwerp en de stijl. Daarbij zal een shoplist met prijzen en leveranciers bijgevoegd zijn.

Moodboard

Met verschillende sfeerbeelden zal de stijl & sfeer die Turquoise voor ogen heeft aan jullie worden gepresenteerd.

Lichtplan

Verlichting is een belangrijk onderdeel voor de sfeer in de woning, maar ook de functionaliteit. Er zal een lichtplan gemaakt worden op basis van de gekozen indeling, waarbij de algemene verlichting, werkverlichting en sfeerverlichting gepresenteerd wordt, met voorstellen welke armaturen het beste in de stijl van het interieur past.

3D tekening

Om een goed beeld te krijgen van het gekozen ontwerp zal ik dit van 2D naar 3D maken, waarbij jullie een goed beeld krijgen hoe jullie nieuwe interieur eruit zal komen te zien.